דבר דיקן בית הספר ללימודים מתקדמים

כמועמדים וכסטודנטים לתואר מתקדם אתם ניצבים בפני צומת משמעותי בחייכם. התואר הראשון או השני כבר מאחוריכם, ועתה אתם מביטים בציפייה אל העתיד, ללימודים מתקדמים אשר ישפיעו עוד שנים רבות על המשך התפתחותכם האישית והמקצועית.

אנו חיים בעידן של תחרות בשוק העבודה. בתחרות זאת יש יתרון של ממש להתמקצעות ולהישגים מוכחים באקדמיה ובמחקר. אוניברסיטת בר-אילן, באמצעות בית הספר ללימודים מתקדמים, פותחת בפניכם תחומי לימוד רלוונטיים וחדשניים, ומספקת לסטודנטים לתארים מתקדמים מסגרת תומכת המסייעת בהשגת מצוינות אקדמית ומקצועית.

הסטודנטים לתארים מתקדמים באוניברסיטת בר-אילן לומדים באווירה פלורליסטית ומתוך מחויבות לסובלנות ולדו-קיום בין סטודנטים חילוניים ודתיים, יהודים וערבים, ואף סטודנטים המגיעים ללמוד באוניברסיטה מחו"ל. השילוב המייחד את בית הספר ללימודים מתקדמים של אוניברסיטת בר-אילן בין יחס אישי ותמיכה לאורך כל הדרך לבין חתירה למצוינות הופך אותו למסגרת איכותית, ראשונה מסוגה בישראל, המקלה על הסטודנטים לעבור בהצלחה את תהליך הלימודים לתואר שני ושלישי. בית הספר מסייע לסטודנטים להקדיש את מרב זמנם ומרצם ללימודים ולמחקר, הן בפישוט תהליכי הקבלה וקיצורם והן בהענקת מגוון מלגות על בסיס שיקולים שונים, וביניהם הצטיינות בלימודים ונזקקות. צוות בית הספר מחויב ללוות את כל הסטודנטים בדרכם אל התואר ולהעניק להם את מיטב התמיכה האקדמית והאישית על-מנת לאפשר לסטודנטים להתמקד בלימודים ובמחקר ולהצליח בהם. ואכן, בזכות מערך התמיכה הייחודי שמספק בית הספר ללימודים מתקדמים של אוניברסיטת בר-אילן מצליחים הסטודנטים ובוגרי הלימודים המתקדמים באוניברסיטת בר-אילן לבלוט בין עמיתיהם בשוק העבודה, להקדים את חבריהם במחקרים פורצי דרך, ולתפוס מקום של כבוד והשפעה בחברה הישראלית. בואו אלינו לבית הספר ללימודים מתקדמים באוניברסיטת בר-אילן, והצטרפו למסורת של מצוינות.

בברכה,

פרופ' אריאל בנדור