דבר הדקנית לבוגרים

בוגרת יקרה, בוגר יקר,

ימי לימודי באוניברסיטה זכורים לי כאחת התקופות היפות והמעניינות בחיי. אני מאמינה שהחוויות האקדמיות והחברתיות, המלוות אותי עד היום, טבועות בהישגי המקצועיים ובפרויקטים הרבים שבהם לקחתי חלק מאז ועד היום.

אני מקווה כי גם אתם נוצרים בלבכם זיכרונות מרגשים וחמים מהימים שביליתם בקמפוס שלנו. לאוניברסיטת בר-אילן, כמו לכל מוסד אקדמי, יש דנ"א אופייני משלה, אשר מוטבע בכל בוגר ובוגרת, לעתים באופנים שאף איננו מודעים אליהם.

אחת הדרכים לשמר את אותו דנ"א ייחודי היא קהילת הבוגרים שלנו. קהילת הבוגרים מקרבת בין בוגרי האוניברסיטה לדורותיהם ובין הבוגרים לאקדמיה. ארגון הבוגרים מטפח ומקדם קשרים חברתיים, מקצועיים ואקדמיים, ומשמש כמסגרת ייחודית לבני אדם החולקים חוויות משותפות ותרבות אקדמית דומה. עבור הבוגרים ההשתייכות לקהילה מציעה יתרונות רבים ומגוונים. היא מאפשרת קשר עם האקדמיה ועם המרצים, עם עמיתים ללימודים ועם בוגרים ממחזורים אחרים.

עד היום העמידה אוניברסיטת בר אילן כמאה אלף בוגרים. בוגרי בר-אילן תופסים מקום של כבוד בכל תחומי החברה, המשק והחיים הציבוריים: הניהול, המשפט, הכלכלה, המחקר המדעי, האקדמיה, ההנדסה, הטכנולוגיה, הפוליטיקה, ועוד.

קהילת הבוגרים משמשת כר פורה להתייעצויות, לצמיחה ולשיתוף, ותומכת בהתפתחותם התעסוקתית, הארגונית, החברתית, האקדמית, המדעית, הרעיונית והאישית של בוגרי האוניברסיטה. חברי הקהילה נעזרים זה בזה לחילופי מידע, לשינויים בקריירה, למציאת עבודה חדשה ועוד, ונחשפים להזדמנויות מקצועיות ועסקיות בארץ ובחו"ל. הקשר לקהילה גם מאפשר לבוגרים להתעדכן בנעשה באקדמיה ולקבל מידע על פעילויות וסדנאות ייחודיות.

בוגרי אוניברסיטת בר-אילן בעלי תארים מתקדמים המוכנים לתרום לסטודנטים הנוכחיים מניסיונם האישי, האקדמי או המקצועי, מוזמנים לפנות אלינו.

בוגרי האוניברסיטה מוזמנים גם לקבל מידע זמין אודות בית-הספר ללימודים מתקדמים ולקחת חלק בלימודי ההמשך המגוונים, בהשתלמויות בלימודים ספציפיים ובימי עיון בפקולטות השונות.

אני מאחלת לכם הצלחה בהמשך דרככם. אנחנו כאן בשבילכם ותמיד נכונים לסייע בכל דרך.

שלכם,

פרופ' רונית שריד