כתיבת עבודה בשפה זרה

• ניתן לכתוב באנגלית הצעות מחקר, עבודות תזה, עבודות שוות ערך לתזה ועבודות דוקטור, לרבות עבודות דוקטור הנכתבות כאסופת מאמרים, ללא הגשת בקשה לאישור, ובלבד שהסטודנטים מילאו את חובות האנגלית הנדרשות במחלקה עד הגשת הצעת המחקר.
  • הצעות מחקר, עבודות תזה, עבודות שוות ערך לתזה ועבודות דוקטור לתואר שלישי בשפה האנגלית חייבות לכלול תקציר בעברית ובאנגלית. להצעת מחקר הכתובה באנגלית יש לצרף דף שער בעברית. לעבודת תזה, לעבודה שוות ערך לתזה או לעבודת דוקטור יש לצרף דף שער, תוכן עניינים ותקציר בעברית.
  • עם הגשת העבודה יומצא לבית הספר ללימודים מתקדמים אישור בכתב מהמנחה, או מעורך לשון, כי העבודה ראויה בהיבט הלשוני והתחבירי.
  • במקרים מיוחדים, בהם נושא המחקר קשור בזיקה משמעותית לשפת הכתיבה המבוקשת ולתרבותה, ניתן לכתוב הצעת מחקר או עבודת מחקר בשפה שאינה עברית או אנגלית. במקרים אלו נדרש אישור הוועדה המחלקתית ובית הספר ללימודים מתקדמים. העבודה תכלול שער, תוכן עניינים ותקציר בעברית ובאנגלית בנוסף לתקציר בשפת העבודה.
  • בקשה לכתיבת עבודה בשפה שאינה עברית או אנגלית תידון בבית הספר ללימודים מתקדמים רק לאחר שתתקבל התחייבות מהמחלקה כי יש בנמצא שופטים השולטים בשפה המבוקשת. חוות דעת השופטים תיכתבנה בעברית או באנגלית בלבד.
  • סטודנטים הלומדים במחלקות לצרפתית ולערבית אינם נדרשים לאישור מיוחד להגשת העבודה בשפה הנלמדת במחלקה, ובלבד שיעמדו בתנאים המצוינים לעיל.