חידוש לימודים לאחר הפסקה שאינה חופשה מאושרת

חידוש לימודים לאחר הפסקת לימודים שלא קיבלה אישור

בקשה לחידוש לימודים לאחר הפסקת לימודים, או חופשה שלא קיבלה אישור, יש להגיש לבית הספר ללימודים מתקדמים, באופן הבא:

תואר שני – סטודנטים המבקשים לחדש את לימודיהם יגישו את הבקשה באמצעות טופס בקשה לחידוש לימודים במערכת האינ-בר, וישלמו מחצית מדמי הפנייה שנקבעו לאותה שנה.

את הבקשה יש להגיש למחלקה עד סוף חודש יולי שלפני פתיחת שנת הלימודים העוקבת.

סטודנט המחדש לימודיו, ודו"ח לימודיו הקודם לא עבר הסבה ממערכת הסטודנטים הישנה למערכת החדשה, יקבל בסיום התואר שני דוחות לימודים ללא אפשרות לאיחוד וללא ממוצע משוקלל של שני הדוחות.

תואר שלישי – חידוש הלימודים לשנה"ל תשפ"ה כרוך בתשלום דמי חידוש בסך 474 ₪. את תשלום דמי החידוש יש לבצע במערכת ה"אינבר".

לאחר התשלום יש להגיש בקשה באמצעות טופס בקשות שונות, הטופס חייב להיות חתום על ידי יו"ר הוועדה המחלקתית והמנחה (אם יש).

בית הספר ללימודים מתקדמים והוועדה המחלקתית רשאים להטיל על הסטודנטים דרישות נוספות כתנאי לחידוש הלימודים. על סטודנטים אלו יחולו התקנון והנהלים התקפים לשנת הלימודים בה חודשו הלימודים.

תאריך עדכון אחרון : 26/02/2024