משך הלימודים

משך הלימודים במסלול א' הכולל עבודת מחקר (תזה) ובמסלול ב' שאינו כולל עבודת מחקר (ללא תזה) הוא בדרך כלל שנתיים.

במקרים חריגים ומוצדקים ובהמלצת הוועדה המחלקתית ישקול בית הספר ללימודים מתקדמים הארכה של שנת לימודים שלישית, וזאת רק לסטודנטים במסלול הכולל עבודת מחקר (למעט סטודנטים בפקולטות למדעים מדויקים, מדעי החיים, רפואה והנדסה).

מניין השנים יחול גם במקרים של שינוי מגמה או החלפת נושא המחקר. אי-עמידה במועדים שנקבעו עלולה לגרור הפסקת לימודים.

במקרים חריגים תינתן הארכה. בקשות להארכה יש להגיש לבית הספר ללימודים מתקדמים בצירוף המלצת הוועדה המחלקתית, נימוק אקדמי מפורט ומסמכים רלוונטיים. המשך הלימודים מותנה באישור הבקשה על ידי בית הספר ללימודים מתקדמים.

סטודנטים שיחויבו וילמדו בפועל קורסי השלמה בהיקף שמעל 16 נ"ז (בשנה שאליה התקבלו), יהיו זכאים לשנת לימודים נוספת מעבר לשנתיים.

תאריך עדכון אחרון : 26/02/2024