קבלה

תוקף הנהלים

הנהלים המופיעים בחוברת זו, באתר מערכת השעות ובחוברת ההרשמה יחולו על הסטודנטים כפי שפורסמו בשנת הלימודים הראשונה ללימודיהם במחלקה, אלא אם חידשו לימודיהם לאחר הפסקה (שאינה חופשה מאושרת) או שינו מסלול או מגמת לימודים. עם זאת, האוניברסיטה רשאית לשנות את סדרי הקבלה, תוכנית הלימודים (כגון תכני הקורסים, המרצים המלמדים את הקורסים וכיו"ב), ומערכת הלימודים (כגון ביטול מגמות לימוד, הכנסת שינויים בלוח מועדי הקורסים וביטול קורסים), ובלבד שלא תשתנה המכסה הכוללת של שעות הלימוד כפי שהייתה נהוגה בשנת הלימודים הראשונה של הסטודנט/ית.

:בוגרי אוניברסיטאות ומוסדות אקדמיים בחו"ל נדרשים להמציא

• דיפלומות וגיליונות ציונים בשפה האנגלית שהופקו על ידי מוסד הלימודים.
  • מדרג הציונים הנהוג במוסד בו נלמדו התארים הקודמים.
  • אם אין בידי המועמדים מסמכים בשפה האנגלית עליהם להציג את המסמכים בשפת המקור מלווים בתרגום לאנגלית בצרוף אישור נוטריון על נכונות התרגום.

מועמדותם של בעלי תארים אקדמיים ממוסדות בחו"ל המקיימים שלוחות בישראל, או כאלו שלמדו במתכונת מקוונת או בהתכתבות, תבחן בכפוף לטבלת שלוחות חו"ל של המל"ג

המבקשים ללמוד תכניות לימודים המועברות בשפה העברית נדרשים לידע בשפה העברית המאפשר השתתפות בקורסים ועמידה במטלות הנדרשות בהם.

תאריך עדכון אחרון : 25/01/2024